Ryż z groszkiem z pstrągiem
Ryż i groszek z pstrągiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 22g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.85 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka parmezanu, rosół z kurczaka, groszek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Smażony pstrąg morski, groszek i chorizo fricassée, Wędzone pstrągi z groszkiem, oraz Ryż Curry Z Wędzonym Pstrągiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Rozgrzać oliwę w garnku żaroodpornym na średnim ogniu.
Dodać cebulę i tymianek i gotować, aż cebula lekko zmięknie, o 2 protokół. Wymieszać w ryżu i gotować, mieszając, aż błyszczący, 1 do 2 protokół.
Dodać wino i gotować, mieszając, aż się wchłonie, o 1 minutę.
Dodaj 1 łyżeczkę soli i pieprzu do smaku.
Wlać bulion i 1 1/2 szklanki wody nad ryżem i doprowadzić do duszenia, o 4 protokół. Wymieszać, następnie przykryć i przełożyć do piekarnika.
Piec 20 minut, mieszając w połowie.
W międzyczasie ugotować groszek w 4 szklankach osolonej wrzącej wody do miękkości, około 5 minut. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spuścić.
Wyjąć ryż z piekarnika. Dodać groszek, 1 łyżkę chrzanu, parmezan, sól i pieprz do smaku. Wymieszaj wystarczającą ilość wody do gotowania, aż ryż będzie kremowy. Podziel między miski. Top z pstrąga, pozostałą łyżkę chrzanu, i Baby zieleni, w razie potrzeby.
Zdjęcia Antonis Achilleos