Ryż z chipotle, kolendrą i limonką
Ryż z kolendrą i limonką z chipotle to przepis bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i przyjazny dla FODMAP z 4 porcjami. Za 12 centów za porcję przepis ten pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 156 kalorii , 3 g białka i 0 g tłuszczu . Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, ryż i kilka innych składników, możesz go zrobić. Najlepiej sprawdza się jako dodatek i jest gotowy w około 5 minut . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 0% . Ta ocena jest możliwa do poprawy. Podobne przepisy obejmują Vegan Taco Bowls with Cilantro Lime Cauliflower Rice , Black Bean Mango Stir Fry with Cilantro Lime Coconut Sauce i Cilantro Lime Coleslaw .