Ryż w stylu spaghetti

Ryż w stylu spaghetti
Spaghetti-Style Rice to danie główne bezglutenowe . Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 822 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,22 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz mieloną wołowinę, ryż, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Sponacular wynoszącą 58% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Caponata Style Seler Spaghetti , Tunan and Spaghetti - Italian Style i Thai-Style Sticky Rice & Mango Dessert Shots .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 15 minut; mieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Piecz przez kolejne 10 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn