Spaghetti-Style Rice to danie główne bezglutenowe . Jedna porcja tego dania zawiera około 40 g białka , 37 g tłuszczu i łącznie 822 kalorie . Ten przepis jest przeznaczony dla 4 osób i kosztuje 2,22 USD za porcję. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz mieloną wołowinę, ryż, łodygi i kawałki grzybów oraz kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania ten przepis zajmuje około 25 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje całkiem niezłą ocenę Sponacular wynoszącą 58% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się również spodobać przepisy takie jak Caponata Style Seler Spaghetti , Tunan and Spaghetti - Italian Style i Thai-Style Sticky Rice & Mango Dessert Shots .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przełożyć do natłuszczonej formy do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 15 minut; mieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Piecz przez kolejne 10 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz