Ryż Smażony Z Jajkiem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego ryżu z jajkiem. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 16G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ryż basmati, sos sojowy, olej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż basmati można śledzić to danie główne z Budyń ryżowy Basmati z prażonym kokosem jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni chińskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Czerwona kapusta smażona z ryżem i pszenica Bulgur {z jajkiem sadzonym}, oraz Chińska kiełbasa smażony ryż z chrupiącą smażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj ryż, aż będzie ugotowany, ale nie za miękki. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.Cebulę dymkę posiekać bardzo, bardzo cienko i szybko zagotować groszek.
Dodać olej do gorącego woka, ubić jajka i dodać do patelni. Mieszaj je często, aż jajko zacznie się łączyć.
Dodaj cebulę, groszek i 1 łyżka bezglutenowego sosu sojowego. Smażyć, aż jajko się ugotuje.Doprowadzić ciepło i wymieszać z ryżem i pozostały bezglutenowy sos sojowy. Gotować, aż ryż został podgrzany przez i podawać w podgrzewanych miseczkach.