Przepis warzywa smażony ryż jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 172 kalorie, 7G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka cebuli, sól, olej arachidowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Ryż Smażony Warzywami, oraz Ryż Smażony Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz jajko z solą, ubijając trzepaczką do piany. Odstawić.
Azjatka W menu? Spróbuj sparować z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Winnica Leo Steen Saini Chenin Blanc z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.