Ryż Smażony Warzywami
Warzywa smażony ryż wymaga około 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 450 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na $2.8 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to niedrogie przepis dla fanów chińskiego jedzenia. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ryż, oliwę z oliwek, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest solidne. Spróbuj warzywa smażony ryż, jak zrobić warzywa smażony ryż / rice s, Ryż Smażony Warzywami, oraz Ryż Smażony Warzywami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem, w małej misce, połączyć sos sojowy, cukier, ocet, i imbir; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać marchewkę i smażyć przez 2 minuty.
Dodać groszek śnieżny, kiełki fasoli, i 3 łyżki mieszanki sosu sojowego i Stir-smażyć, aż warzywa są prawie miękkie, ale nadal chrupiące, o 2 protokół.
Przenieść do miski. Powrót patelni na średnim ogniu i dodać pozostałą mieszaninę sosu, ryż, i szalotki. Gotować do ogrzania przez, o 1 minutę. Zrób dużą przestrzeń w środku ryżu i wlej do niej jajka. Jajeczka wymieszać szpatułką, aż będą gotowe. Jajka wymieszać z ryżem.
Przenieść mieszaninę ryżu do poszczególnych płyt i góry z warzywami. Wskazówka: możesz improwizować z dowolnymi warzywami, które masz pod ręką, od świeżych brokułów po mrożony groszek. Lub, jeśli jesteś z wszystko zielone, można zrobić danie bez warzyw, tylko ten jeden raz.