Ryż po hiszpańsku Marii

Hiszpański ryż Marii może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojej skrzynki z przepisami na dodatki. Dbasz o sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, laktoowowegetariański i wegański przepis ma 395 kalorii , 7 g białka i 5 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 69 centów za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka czosnku, cebuli, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 30 minut . Tylko kilka osób naprawdę polubiło to europejskie danie. Jest ono dostarczane przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 62% . Ta ocena jest całkiem dobra. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również California Tri-Tip, Santa Maria Style , Mexican Lettuce Wraps & Spanish Rice i Clams With Spanish Sausage .
Instrukcje
Rozgrzej olej w średniej wielkości patelni na średnim ogniu.
Podsmaż cebulę i czosnek, aż będą złote. Dodaj ryż i podsmaż, aż ryż zacznie brązowieć.
Dodać wodę i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Dodaj papryczki. Zmniejsz ogień, przykryj i gotuj, aż cała woda zostanie wchłonięta, około 10 do 15 minut.