Ryż Pachnący Po Tajsku
Pachnący ryż w stylu tajskim jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, ryż jaśminowy, sos sojowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pachnące krewetki Tajskie, Pachnące Małże Tajskie, oraz Pachnące Tajskie pałeczki perkusyjne.
Instrukcje
Ryż opłukać pod zimną wodą.
Połącz ryż, wodę, mleko kokosowe, imbir, sos sojowy, trawę cytrynową i liście curry w rondlu i wymieszaj. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, o 10 protokół. Złożyć bazylii do ryżu.