Ryż o zapachu kminku z czarną fasolą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 244 kalorie, 10g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej canolan, kolendra, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Czarna Fasola O Zapachu Kminku Z Kolendrą, Czarna fasola pachnąca kminkiem i komosa ryżowa, oraz Quinoan i czarny ryż o zapachu kminku dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj czosnek i cebulę; smażyć 2 do 3 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Cebula
3
Dodaj ryż, kminek, sól, i pieprz; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Kminek
Ryż
Sól
4
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Ryż
5
Zdjąć z ognia.
6
Dodaj czarną fasolę, chiles, i cilantro do mieszanki ryżu; puch delikatnie widelcem. Przykryć i odstawić na 1 minutę przed podaniem.