Ryż Meksykański I
Ryż meksykański I jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 68 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz olej roślinny, cebulę, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz Ryż Meksykański.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu. Wymieszać w cebuli i saute aż półprzezroczyste.
Wlać ryż na patelnię i wymieszać, aby pokryć ziarna olejem.
Wymieszaj kminek, chili w proszku, pomidory, sól i wodę. Przykryć, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu. Gotować na wolnym ogniu przez 20 do 30 minut lub aż ryż będzie miękki. Mieszaj od czasu do czasu.