Ryż Meksykański
Meksykański ryż może być tylko przystawką, której szukasz. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Foodnetwork ma 64 fanów. Mieszanka ryżu, czosnek, cheddar, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany, Slow Cooker Mexican Rice (Hiszpański Ryż), oraz Ryż Meksykański dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu roztopić masło na średnim ogniu.
Dodaj ryż, cebula, papryka, i czosnek. Gotować, aż ryż jest rumiane i warzywa są miękkie. Wymieszać z wodą, pomidorami, chili w proszku i solą i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i dusić, pokryte, aż ryż będzie miękka, o 15 do 17 protokół. Ser wymieszać i przełożyć do miski.