Ryż Kokosowy Z Zieloną Cebulką
Ryż Coco z zieloną cebulką to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką wodę, sól koszerną, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryż czosnkowy z zieloną cebulą i kolendrą, Ryż cytrynowy z groszkiem i zieloną cebulką, oraz Dziki Ryż Z Boczkiem, Pieczarkami I Zieloną Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim sosie-garnku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 2 minuty lub do miękkości, stale mieszając.
Dodaj ryż i kurkumę; smażyć, aż ryż stanie się żółty. Wymieszać z niesłodzonym kokosem.
Dodać bulion i 1/2 szklanki wody; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i dusić 20 minut lub do miękkości.
Wyłączyć ciepło, odkryć, i odstawić 5 minut. Puch z widelcem. Wymieszać z zieloną cebulą i podawać.