Ryż Kokosowy Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu kokosowego z mango. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 5G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka mango, woda, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kokosowy kurczak pieczony z kokosowym mango lepki ryż, Kokosowy Pudding Ryżowy Z Mango, oraz Pudding Ryżowy Mango-Kokosowy.
Instrukcje
W dużym rondlu rozgrzej olej na średnim ogniu.
Dodać ryż i wymieszać, aby pokryć olejem.
Dodać mleko kokosowe, wodę i sól; doprowadzić do wrzenia. Wymieszaj mango. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy.
Ryż wyjąć z ognia i puch widelcem.
Umieść czysty, suchy ręcznik na patelni, przykryj pokrywką i pozostaw na parze przez 5 minut przed podaniem.