Ryż Kokosowy

Ryż Kokosowy
Ryż kokosowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 369 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka cukru, ryżu jaśminowego, soli koszernej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Kokosowy kurczak pieczony z kokosowym mango lepki ryż, Pikantne Wegańskie Tajskie Kokosowe czerwone Curry z ryżem kokosowo-szafranowym, oraz Kokosowe curry Tofu z zieloną fasolką i ryżem kokosowym.

Instrukcje

1
Ryż opłukać w dużej misce z zimną wodą, aż woda będzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odcedzić ryż.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Połącz ryż, krem kokosowy, cukier, sól i 2 szklanki wody w rondlu amedium. Doprowadzić tylko do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru, a następnie przykryći zmniejszyć ogień do niskiej. (Ewentualnie gotować ryż w elektrycznym parowniku ryżowym.) Gotować, aż ryż będzie miękki i płynnyjest wchłaniany, 40-45 minut. Fluffrice z widelcem; przykryć i odstawić na20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem KokosowyKrem Kokosowy
CukierCukier
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn