Ryż kokosowo-imbirowy z ciecierzycą i Chili

Ryż kokosowo-imbirowy z ciecierzycą i Chili
Ryż kokosowo-imbirowy z ciecierzycą i Chili to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 477 kalorii, 13g białka, oraz 20g tłuszczu. Za 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork ma 5 fanów. Jeśli masz pod ręką kokos, ryż, imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 54%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Zupa z kurczaka i ryżu z zielonymi papryczkami chili i imbirem, Kokosowo-Imbirowa Ciecierzyca I Pomidory, oraz Tajska Wołowina Z Chili I Bazylią Na Ryżu Kokosowym.

Instrukcje

1
Podgrzej masło w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj chili, imbir i białka szalotki i mieszaj 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Papryka ChiliPapryka Chili
ImbirImbir
3
Dodaj bulion z kurczaka, ryż, kokos i skórkę z limonki. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do wrzenia i przykryć. Gotuj od 17 do 18 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
KokosKokos
RyżRyż
4
Dodaj ciecierzycę w ciągu ostatnich 5 minut gotowania. Zakończ ryż, mieszając sok z limonki, zieleninę szalotki i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CiecierzycaCiecierzyca
Zielona CebulaZielona Cebula
KolendraKolendra
ZieloniZieloni
RyżRyż

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn