Ryż Kokosowo-Imbirowy

Ryż Kokosowo-Imbirowy
Ryż kokosowo-imbirowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 181 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz liść laurowy, mleko kokosowe, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie nie jest takie super. Podobne przepisy to Ryż Kokosowo-Imbirowy, Ryż Kokosowo-Imbirowy, oraz Ryż Imbirowy Kokosowy.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotuj wodę, imbir, sól i liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
ImbirImbir
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i mleko kokosowe na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj i gotuj, aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż będzie gotowy (około 15 minut). Odrzuć liść laurowy; ryż puchaty. Wymieszaj posiekaną świeżą kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Mleko KokosoweMleko Kokosowe
Liście LauroweLiście Laurowe
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn