Ryż Basmati z kukurydzą i Pesto

Ryż Basmati z kukurydzą i Pesto może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 241 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.08 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka zielonej cebuli, sól, Klasyczne pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Spróbuj Powoli pieczona wieprzowina z kokosowym sosem Curry, kukurydziane tortille, świeże pomidory salsan na ryżu Basmati, Ryż Basmati - jak gotować ryż Basmati, oraz Chipotle Mexican Grill ryż Basmati-znany ze świeżo przygotowanego jedzenia Tex Mex, ich ryż jest najbardziej pożądany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; podsmażyć 3 protokół.
Dodaj ryż; smażyć 2 protokół.
Dodaj wodę, sól, pieprz i bulion; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta.
Wymieszaj kukurydzę. Przykryć i gotować 5 protokół.
Zdjąć z ognia; wymieszać z klasycznym Pesto.