Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ryżu Antioqueño (Arroz Antioqueño). Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 509 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 750 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbek czosnku, cebulę, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Sancocho Antioqueño o Paisa (Region Paisa), Arroz con Pollo-Chicken & Rice, oraz Camarones Con Arroz-krewetki z ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim garnku na średnim ogniu dodaj oliwę z oliwek, chorizo i boczek. Gotować przez około 5 -7 minut lub aż boczek i chorizo są dobrze rumiane.
Dodać ryż i mieszać przez 2 minuty, następnie dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, dodać sól i pieprz. Przykryć i gotować przez 10 minut.Tymczasem na małej patelni, rozgrzać masło i dodać plantany. Gotować przez około 6 minut, od czasu do czasu mieszając. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(wątroba I Szyja Usunięte)
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać kukurydzę, fasolę, chorizo i boczek do ryżu. Wymieszać, przykryć i gotować jeszcze 10 minut.