Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych ryb. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oregano, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), Ryby Marynowane, oraz Escabeche (ryba z marynowanymi warzywami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 11 składników połączyć w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj miecznika; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać łyżką do płytkiego naczynia i ostudzić. Wymieszać z oliwą z oliwek; przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Miecznik
3
Miecznik wyjąć z marynaty łyżką szczelinową, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Ułóż plastry pomarańczy i cytryny na talerzu wyłożonym sałatą. Top z miecznika, i udekorować liści kopru włoskiego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Papryczki Serrano Lub 1 Duża Papryczka Jalapeno, Bez Pestek I Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
3 Paluszki Precelkowe
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.