Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj marynowanych ryb. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz oregano, oliwę z oliwek, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest dobre. Spróbuj Escabeche de Pescado (ryba marynowana lub marynowana), Ryby Marynowane, oraz Escabeche (ryba z marynowanymi warzywami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pierwsze 11 składników połączyć w dużym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Dodaj miecznika; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut. Wymieszać łyżką do płytkiego naczynia i ostudzić. Wymieszać z oliwą z oliwek; przykryć i schłodzić co najmniej 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Miecznik
3
Miecznik wyjąć z marynaty łyżką szczelinową, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Ułóż plastry pomarańczy i cytryny na talerzu wyłożonym sałatą. Top z miecznika, i udekorować liści kopru włoskiego, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miecznik
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.