Ryby i warzywa B ' tillas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 347 kalorii, 17g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka dostępna w sekcji azjatyckiej żywności w niektórych supermarketach i na rynkach azjatyckich, masło, ciasto filo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pakiety Rybne I Warzywne, Ryby I Warzywa Tamales, oraz Ryba W Bulionie Warzywnym.
Instrukcje
1
Dodaj wystarczającą ilość wody do dużej głębokiej patelni, aby osiągnąć głębokość 1 1/2 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać nieobrane ząbki czosnku i doprowadzić wodę do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
3
Posypać rybę solą; dodać do patelni. Kłusować ryby delikatnie, aż po prostu nieprzezroczyste w centrum, o 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Rybę przełożyć na talerz; ostudzić. Ryby łuskać grubo; wyrzucić skórę. Obrać i zmielić ugotowany czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Mięso Mielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodaj paprykę i smażyć, aż zacznie zmiękać, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
7
Dodaj zakonserwowaną skórkę cytrynową, pastę pomidorową, paprykę, imbir, kminek, czarny pieprz, kurkumę i mielony czosnek. Smażyć 5 minut do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kurkuma
Uncje Płynu świeżej Wody
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
8
Wyjąć z ognia; wymieszać kolendrę, pietruszkę, harissę i pozostałe 3 łyżki oleju. Fajna mieszanka. Delikatnie wymieszaj płatkowane ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Harissa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Makaron ryżowy ugotować w dużym rondlu z wrzącej osolonej wody, aż będzie miękki, od czasu do czasu mieszając, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Ryżowy
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
10
Spłucz pod zimną wodą, aby szybko schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
11
Makaron pokroić na 1-calowe kawałki. Makaron wymieszać z mieszanką rybną i doprawić do smaku solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
12
Linia 2 duże obramowane blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
13
Umieść 8-calową płytę na powierzchni roboczej.
14
Umieść 1 arkusz filo na płycie, płytkę centrującą pod spodem. Złóż inny arkusz phyllo na pół, pędzel z masłem, a następnie złóż na pół ponownie i umieść w środku phyllo nad płytką. Kopiec 1 filiżanka nadzienia ryb na złożonej filo; wypełnienie kształt do okrągłej średnicy 5 cali. Fold 1 rogu arkusza phyllo nad wypełnieniem. Kontynuuj podnoszenie i składanie krawędzi arkusza phyllo nad wypełnieniem w odstępach 6-calowych, szczotkując każdą fałdę roztopionym masłem i całkowicie pokrywając wypełnienie. Turn b ' Tilla na pergamin wyłożone blachy do pieczenia, szew stronie w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
15
Posmaruj wszystko masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
16
Powtórz z pozostałą Filo i nadzieniem, tworząc razem 6 B ' tillas. DO AHEAD: może być wykonany 6 godzin wcześniej. Przechowywać w lodówce.
17
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
18
Piec b ' tillas aż do ogrzania i ciasto jest złoty brąz, odwracanie arkuszy po 12 minutach, 18 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.