Rybny Grill mieszany: Kaboby miecznika z czosnkiem i cytryną, steki z tuńczyka z pomarańczą i rozmarynem

Rybny Grill mieszany: Kaboby miecznika z czosnkiem i cytryną, steki z tuńczyka z pomarańczą i rozmarynem
Need a dairy free main course? Fishy Mixed Grill: Kabobs miecznik z czosnkiem i cytryną, steki z tuńczyka z pomarańczą i rozmarynem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 17,81 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1612 kalorii, 116g białka, oraz 87 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny do valentin day. Jeśli masz cebulę, hojną garść pietruszki z płaskim liściem, stek z miecznika i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Mixed Grill Kabobs, Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym, oraz Pieczone steki z miecznika z masłem mieszanym-pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Miecznik sześcian na duże kawałki wielkości kęsa. Skórka 2 cytryny i stos skórki na desce do krojenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiecznikMiecznik
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
3
Dodać 4 ząbki czosnku do skórki i posiekać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4
Dodać około łyżeczki grubej soli do czosnku i cytryny i połączyć z płaską częścią noża. Natkę pietruszki posiekać i wymieszać z czosnkiem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
5
Dodaj dużą ilość gruboziarnistego czarnego pieprzu do stosu i wymieszaj z końcówkami palców. Posmaruj miecznika w kilku łyżkach evoo na tyle, aby równomiernie go pokryć, wystarczy spojrzeć. Posmaruj rybę skórką cytrynową i mieszanką czosnku. Evoo będzie trzymać. Ułóż kostki na metalowe szaszłyki, powinien wypełnić 2 (12-calowe) szaszłyki. Odstawić rybę na 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
MiecznikMiecznik
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
JukonJukon
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki MetaloweSzaszłyki Metalowe
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Pokroić 1 cytryny na kliny i rezerwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
7
Stek z tuńczyka pokroić na 6 małych porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
8
Połącz skórkę z 2 pomarańczy z pozostałymi 4 ząbkami czosnku i posiekaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
9
Dodać posiekany rozmaryn do czosnku i skórki pomarańczowej i połączyć z płaskim nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Dodać około 1/2 łyżeczki gruboziarnistej soli i około 1 łyżeczki gruboziarnistego czarnego pieprzu do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
11
Umieść kilka łyżek octu balsamicznego i 1/4 szklanki evoo w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
JukonJukon
12
Dodać mieszankę pomarańczowo-rozmarynową i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
13
Dodaj rybę i płaszcz równomiernie w sosie i odstawić 10 do 15 protokół. Pomarańcze obieramy i kroimy na dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
14
Wrzucić razem sałatkę, taką jak Panzanella z pracami, poniżej, a następnie wrócić do ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
15
Gdy jesteś gotowy do jedzenia, grilluj szaszłyki z miecznika 3 minuty z każdej strony, łącznie 6 minut. Zsuń szaszłyki i wyciśnij sok z cytryny na rybę. Gotować steki z tuńczyka 2 do 3 minut z każdej strony dla różowej, średnio rzadkiej ryby, 4 minuty z każdej strony dla w pełni ugotowanej ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
MiecznikMiecznik
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
16
Podawać tuńczyka z plasterkami pomarańczy obok i scatter szalotki na obu. Każda osoba powinna skończyć z 4 lub 5 kostkami miecznika i 1 małym stekiem z tuńczyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
MiecznikMiecznik
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
17
Podawać z sałatką.
18
Połącz wszystkie składniki sałatki w dużej misce i ubierz sałatkę z sokiem z cytryny, octem z czerwonego wina, evoo i odrobiną soku z ostrej papryki, a następnie doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
JukonJukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu

Składniki

3Spód: okruszki z herbatników grahampostarzany ocet balsamiczny, eyeball itpostarzany ocet balsamiczny, eyeball it907papryka habanerostek z tuńczykastek z tuńczyka1-2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniafilety płaskie z anchois, odsączone i posiekanefilety płaskie z anchois, odsączone i posiekane2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweliście bazylii, rozdarteliście bazylii, rozdarte1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepepperoncini lub ostra papryka wiśniowa, posiekanapepperoncini lub ostra papryka wiśniowa, posiekana41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychOdrobina płynu z butelkowanej pepperoncini lub ostrej papryki wiśniowejOdrobina płynu z butelkowanej pepperoncini lub ostrej papryki wiśniowej41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychSól gruboziarnistaSól gruboziarnista41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychGruba sól i czarny pieprzGruba sól i czarny pieprz1Średnia żółta cebula, posiekanacubed day-old crusty breadcubed day-old crusty bread1garśćObfita pietruszka z płaskim liściem, około 1/4 szklanki liściObfita pietruszka z płaskim liściem, około 1/4 szklanki liści8Duże goździkiczosnek, pęknięty od skóryczosnek, pęknięty od skóry1Pieprz Cubanelle lub zielona papryka, nasiona i posiekanePieprz Cubanelle lub zielona papryka, nasiona i posiekane1cytrynowy, soczystycytrynowy, soczysty2cytrynycytryny591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek extra virgin, eyeball itoliwa z oliwek extra virgin, eyeball it1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielonaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, podzielona2pomarańczepomarańcze41 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychGruby czarny pieprzGruby czarny pieprz4Pomidory rzymskie lub śliwkowe w kostcePomidory rzymskie lub śliwkowe w kostce1małeczerwona cebula, posiekanaczerwona cebula, posiekana3Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa2pieczona czerwona papryka, odsączona, posiekanapieczona czerwona papryka, odsączona, posiekana6gałązkirozmaryn, obrany i drobno posiekanyrozmaryn, obrany i drobno posiekany4szalotki, posiekaneszalotki, posiekane907papryka habanerostek z miecznika, obszyty skórąstek z miecznika, obszyty skórą2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwki pestkowe, kalamata lub sycylijska zieleń lub kombinacjaoliwki pestkowe, kalamata lub sycylijska zieleń lub kombinacja

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn