Rybne Tacos Z Arbuzową Salsą

Rybne Tacos z arbuzową salsą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz awokado, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z czekoladowy mus z awokado | szybki ciemny mus z awokado jako deser. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tacos z suma z serem Pimento Creman i salsą arbuzową, Tacos rybne z salsą Mango, oraz Tacos rybne z salsą Habanero dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć arbuz, czerwona cebula, kolendra, sok z limonki i jalapeno w misce. Wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek i 1/2 łyżeczki soli i odstawić.
Rozgrzej grill do wysokiej.
Posypać ryby po obu stronach z chile proszku i 1/2 łyżeczki soli; skropić obie strony z pozostałych 2 łyżeczki oliwy z oliwek.
Posmaruj grilla oliwą z oliwek, a następnie dodaj rybę i grilluj, aż zostaną oznaczone i ugotowane, 4 do 5 minut na stronę.
Przełóż rybę na talerz i rozbij na kawałki wielkości kęsa.
Tymczasem sałatę wrzucić z 2 łyżkami soków z arbuzowej salsy i szczyptą soli. Podgrzej tortille na grillu i napełnij rybą, salsą arbuzową, awokado i sałatą.
W porcji: kalorie 437; tłuszcz 18 g (nasycony 3 g); Cholesterol 93 mg; Sód 636 mg; węglowodany 45 g; błonnik 6 g; białko 25 g
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris