Rybak połów Chowder jest pescatarian przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 370 kalorii, 34g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki, pomidory w puszkach, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby użyć jasnego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Kremowe jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%. Podobne przepisy to Makaron rybacki połów, Striped Bass Chowder from ' the Catch, oraz Zupa Rybacka.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.