Rybackie paczki z grilla

Rybackie paczki z grilla
Pakiety rybaka z grilla mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 223 kalorie, 32G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, pietruszkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pstrąg rybacki z grilla, Paczki Z Indyka Panazjatyckiego Z Grilla, oraz Grillowane Paczki Herbed Seafood dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W średniej niemetalowej misce wymieszaj pomidory, oliwki i pesto.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
OliwkiOliwki
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść rybę na arkuszu folii o wymiarach 24x12 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rybę posypać solą i pieprzem. Top z mieszanki pomidorowej. Podnieś 2 strony folii nad rybą, aby krawędzie się spotkały. Uszczelnij krawędzie, wykonując ciasne 1/2-calowe zagięcie; złóż ponownie, umożliwiając przestrzeń po bokach na cyrkulację ciepła i ekspansję. Złóż inne boki, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić na grillu na średnim ogniu. Cover grill; gotować 20 do 30 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem. Top z pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn