Ryba z ogórkowo-pomarańczowym smakiem
Ryba z ogórkowo-pomarańczowym smakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 141 kalorii, 20g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mandarynki, pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 83%, co jest niesamowite. Spróbuj Tacos Rybne Z Ogórkowym Smakiem, Indyjska ryba przyprawiona z ogórkowym smakiem, oraz Pikantny Smak Ogórka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na smak, w małej misce, połączyć pierwsze pięć składników; odstawić.
Połącz sól i pieprz; posyp filety.
Umieścić na patelni brojlerów pokrytej nieprzywierającym sprayem do gotowania. Broil 3-4 w. od ognia przez 9-12 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Użyj łyżki szczelinowej, aby podać smak z rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.