Ryba z grilla Yamou z Chermoulą

Ryba z grilla Yamou z Chermoulą
Grillowana ryba Yamou z Czermoulą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1167 kalorii, 186g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na $14.94 za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sól & pieprz, papryka, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Grillowana biała ryba z Czermoulą, Jalapeno Chermoula Penne i ryby płatkowane, oraz Poncz handlarza Vica. dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn