Ryba Z Grilla Po Hiszpańsku

Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Grillowana ryba w stylu hiszpańskim może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 634 kalorie, 47g białka, oraz 46 g tłuszczu. Na 5,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pieprzu cayenne, ocet winny, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowane warzywa po hiszpańsku z panierką Picada, Grillowany Lucjan po hiszpańsku z salsą pomidorową i zielonymi oliwkami, oraz Ryba Z Grilla Po Japońsku.
Instrukcje
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Połącz 1 pokrojoną cebulę, 1/2 szklanki oliwy z oliwek, ocet, czosnek, plastry cytryny, szalotki, 1 1/2 łyżki papryki, cayenne, rozmaryn, tymianek i 2 łyżeczki soli w dużej misce. Odstawić w temperaturze pokojowej, 1 godzinę.
Rozłóż pozostałe 3 pokrojone cebule na dużej jednorazowej patelni do pieczenia.
Skropić 2 łyżkami oliwy z oliwek i posypać 1/2 łyżki papryki i 1 łyżeczką soli.
Połączyć pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i 1/2 łyżki papryki w małej misce. Opłucz rybę i osusz. Całość utrzeć mieszanką oliwa z oliwek i papryka. Napełnij jamę marynowaną mieszanką cebulowo-ziołową, dodając wszystko, co nie pasuje do jednorazowej patelni.
Szczotkuj obficie ruszty grillowe olejem roślinnym.
Posypać rybę z jednej strony 1/2 łyżeczki soli; umieścić sól-side dół na grillu i gotować, aż zwęglone na dnie, 4 do 5 protokół.
Posypać 1/2 łyżeczki soli; delikatnie flip i gotować, aż druga strona jest zwęglona, 4 do 5 Więcej minut.
Przenieś rybę na blachę do pieczenia i odstaw, odkryte, 10 minut. W międzyczasie przenieść jednorazową patelnię z cebulą do grilla. Przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zacznie mięknąć, 8 do 10 minut.
Wyjmij patelnię z cebulą i zmniejsz ciepło grilla do średniego (jeśli używasz grilla na węgiel drzewny, rozbij węgle, aby zmniejszyć ogień).
Dodaj rybę do patelni, od strony brzucha w dół, upewniając się, że nie rozlej farszu(użyj rąk, aby trzymać go razem). Gdy się uspokoi, popchnij wokół niego więcej cebuli, aby go podeprzeć.
Dodaj 3/4 szklanki wody do patelni; umieścić na grillu, przykryć i gotować, aż miąższ będzie nieprzezroczysty, twardy i lekko łuszczący się, 20 do 25 minut.
Aby służyć, użyj dużej łyżki, aby wyciągnąć mięso z kości-łatwo odpadnie.
Podawać z grillowaną mieszanką cebuli.
Duff mówi, aby zachować policzki rybne dla ulubionego przyjaciela przy stole-są słodkie i delikatne.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.