Ryba z frytkami

Ryba z frytkami
Przepis ryby i frytki może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w o 45 minut. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Ta przystawka ma 313 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka filetów z plamiaka, sos tatarski, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ryba w cieście piwnym i pieczone frytki, Pieczone w piekarniku frytki z ryb i słodkich ziemniaków, oraz Lemon Herb Fish z chrupiącymi frytkami z piekarnika podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć olej i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Ziemniaki pokroić wzdłuż na 1/2 cala. paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Dodać do mieszaniny oleju; wrzucić do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
4
Miejsce na 15. x 10 po. x 1-in. patelnia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do uzyskania złotego koloru i chrupiącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Tymczasem w płytkiej misce połączyć mąkę i pieprz. W drugiej płytkiej misce ubić jajko i wodę. W trzeciej misce połączyć płatki kukurydziane, ser i cayenne. Pogłębić rybę w mące, następnie zanurzyć w mieszaninie jaj i obtoczyć mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
Umieścić na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
W razie potrzeby podawać z frytkami i sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest marka Ecco Domani Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Ecco Domani Designer Label Pinot Grigio
Ecco Domani Designer Label Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn