Ryba z frytkami

Ryba z frytkami
Przepis ryby i frytki może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w o 45 minut. Ten przepis pescatarian serwuje 4 i kosztuje 2,65 zł za porcję. Ta przystawka ma 313 kalorii, 24g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka filetów z plamiaka, sos tatarski, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Ryba w cieście piwnym i pieczone frytki, Pieczone w piekarniku frytki z ryb i słodkich ziemniaków, oraz Lemon Herb Fish z chrupiącymi frytkami z piekarnika podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połączyć olej i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ziemniaki pokroić wzdłuż na 1/2 cala. paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Dodać do mieszaniny oleju; wrzucić do powłoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Miejsce na 15. x 10 po. x 1-in. patelnia pokryta sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
5
Piec bez przykrycia w temperaturze 425° przez 25-30 minut lub do uzyskania złotego koloru i chrupiącego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Tymczasem w płytkiej misce połączyć mąkę i pieprz. W drugiej płytkiej misce ubić jajko i wodę. W trzeciej misce połączyć płatki kukurydziane, ser i cayenne. Pogłębić rybę w mące, następnie zanurzyć w mieszaninie jaj i obtoczyć mieszaniną okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki KukurydzianePłatki Kukurydziane
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Umieścić na blasze pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon OpcjonalnieEstragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
8
Piec w temperaturze 425° przez 10-15 minut lub do momentu, gdy widelcem ryby łatwo się płatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
9
W razie potrzeby podawać z frytkami i sosem tatarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest marka Ecco Domani Pinot Grigio. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Ecco Domani Designer Label Pinot Grigio
Ecco Domani Designer Label Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn