Ryba Z Czerwonym Ryżem Pilaf

Ryba Z Czerwonym Ryżem Pilaf
Ryba z czerwonym ryżem pilaw jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 361 kalorii. Na 5,23 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako drogie danie główne. 49 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańczę, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiąca Cała tajska Smażona ryba z imbirowym sosem Tamaryndowym i pilawem z ryżu kokosowo-kolendrowego, Pilaw Ryżowy Z Orzechów Sosny (Piñon Rice Pilaf), oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać 1 łyżkę oleju w średnim garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj czosnek, cebulę i grzyby i gotuj, często mieszając, aż cebula będzie przezroczysta i grzyby zwiędną, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj ryż i tosty, stale mieszając, aż pachnące, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®Groszek Goya®
4
Dodać bulion i liść laurowy, dobrze wymieszać, doprowadzić do wrzenia, a następnie przykryć. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż cała wilgoć zostanie wchłonięta, około 40 minut. Odstawić garnek od ognia, przykryty, na 15 minut; usunąć i wyrzucić liść laurowy i ryż puch z widelcem. Odstawić, odsłonić.Ułóż stojak około 8 cali od elementu grzejnego w piekarniku; rozgrzej brojlery. Ułóż rybę na naoliwionej folii wyłożonej blachą do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Skropić pozostałą 1 łyżką oleju i doprawić solą i pieprzem. Broil aż prawie gotowane przez, 3 do 4 protokół. Podziel plasterki pomarańczy między filety, układając je na górze każdego z nich i wróć do piekarnika. Broil aż ryba jest gotowane przez i pomarańcze są głębokie złoty brąz wokół krawędzi, 2 do 3 minut więcej.Łyżka pilaw na talerze i top z filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn