Ryba Z Cytryną, Masłem, Sosem Kaparowym
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Jeśli 48 centów za porcję wpadnie w twój budżet, ryba z cytryną, masłem, sosem kaparowym może być niesamowita pescatarian przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jeśli masz masło, mąkę, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Halibut Z Sosem Cytrynowym, Masłem, Kaparem I Koperkiem, SOS maślany cytrynowy do ryb, oraz Kremowy sos maślany cytrynowy do ryb i owoców morza.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.