Ryba z chutneyem ananasowym wymaga ok. 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 191 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz pod ręką ryby, cytrynę, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Chutney Z Ananasem, Chutney Z Ananasem, oraz Chutney Z Ananasem I Mango.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°. opłucz filety rybne, osusz i ustaw aside.In Robot kuchenny, krótko wirować ananas, skórka cytrynowa, cytryna, chile, papryka, szalotki, imbir i Tabasco, aż chutney ma wygląd podobny do konfetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Filety Rybne
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dodaj zarezerwowany sok, jeśli chutney wydaje się zbyt suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
3
Dodać sól do smaku.Ułóż rybę w lekko naoliwionym naczyniu do pieczenia.Rybę grillować do miękkości i ugotować. podawać z chutneyem.Alternatywnie: wierzch z chutney i piec, przykryte, przez 20-25 minut, aż ryby płatki łatwo widelcem.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.