Ryba z brokułami, pieczonym ziemniakiem i sosem serowym (lite-bleu)
Ryba z brokułami, pieczonym ziemniakiem i sosem serowym (lite-bleu) to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. To danie główne ma 719 kalorii, 82g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryb, cytryny, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest spektakularne. Podobne przepisy to Meat Lite: Mac & Cheese z kurczakiem i brokułami, Deli Sałata Wrap (Lite-Bleu), oraz Flądra Nadziewana Krabem (Lite-Bleu).
Instrukcje
1
Ziemniak: Rozgrzej piekarnik do 177°
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Potnij ziemniaki na pół wzdłuż i zdobądź wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
3
Posypać solą, czarnym pieprzem i beztłuszczowym masłem w sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sos Brandy
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
1
Umieść składniki sosu w małej bezpiecznej misce mikrofalowej lub miarce pyrex. Roztopić mieszaninę sera przez 2-3 minuty, mieszając po każdej minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.