Ryba W Sosie Z Czarnej Fasoli
Ryba z sosem z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 728 kalorii, 49g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.89 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz filet z ryby, skrobię kukurydzianą, chili i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ryba na parze z sosem z Czarnej Fasoli, Rybne miękkie Tacos z sosem z Czarnej Fasoli Pico De Gallo, oraz Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać wok i dodać trochę oleju do gotowania.
Dodać pokrojony imbir, cebulę, paprykę, Suszone czerwone chili i wymieszać smażyć, aż będą aromatyczne.
Dodaj rybę i zrób szybkie zamieszanie.
Dodać sos z czarnej fasoli, sos rybny, cukier i olej sezamowy i mieszać smażyć, aż ryba jest gotowana.
Dodać do mieszanki skrobi kukurydzianej zagęścić sos.6) wrzucić posiekaną szalonkę i zrobić szybkie zamieszanie, danie i podawać na gorąco.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.