Ryba w sosie Pietruszkowo-winnym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ryby w sosie Pietruszkowo-winnym. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 238 kalorii, 30g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 7,14 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz gardłosz Atlantycki, wino, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Placki rybne z sosem Kaparowo-pietruszkowym, Herbed Fish z kremowym sosem z białego wina, oraz Ciepły sos z czerwonego wina malinowego do ryb, kurczaka lub wieprzowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieścić natkę pietruszki i 2 ząbki czosnku.
Umieścić mieszaninę w misce; wymieszać 2 łyżeczki oleju, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Odstawić SOS Pietruszkowy.
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i mielony czosnek; gotować 5 protokół. Wymieszać z mieloną pietruszką i winem i gotować 3 minuty. Na patelni ułożyć filety na natce pietruszki, posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować 6 minut lub aż ryby płatki łatwo testowane z widelcem.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj sos Pietruszkowy na patelnię; gotować 1 minutę lub aż do całkowitego ogrzania. Łyżka sosu równomiernie na rybie.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.