Ryba w opakowaniu foliowym z sosem chrzanowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 219 kalorii, 26g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na $3.4 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście szpinaku dla niemowląt, chrzan, filety z siei i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pastan z krewetek w opakowaniu foliowym, Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, oraz Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać pierwsze 4 składniki, aż dobrze wymieszane.
3
Umieść 1 kawałek ryby na środku każdego z 4 dużych arkuszy folii heavy-duty; na wierzch każdy z 1 szklanką szpinaku i drugim kawałkiem ryby. Top z cukinią, papryka i ser śmietankowy mieszaniny; złożyć, aby Pakiety.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
4
Umieścić w jednej warstwie na patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
5
Piec 15 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.