Ryba wędzona z sałatką z kopru włoskiego i rukoli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj wędzonej ryby z koprem włoskim i sałatką z rukoli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 15g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 110 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka młodych liści rukoli, szczypiorek, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka, Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z kopru włoskiego i rukoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby pokrywają się z jednej strony talerza.
W misce ubić olej i sok z cytryny. Doprawić sosem solą i pieprzem. Wrzucić połowę z koprem włoskim i pół z rukolą. Kopiec oba obok ryby.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Thrive Pinot Grigio]()
Thrive Pinot Grigio