Ryba słodko-kwaśna
Słodko-kwaśna ryba może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 701 kalorii. Na 11,49 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Mieszanka ketchupu, olej sezamowy, olej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 55 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest doskonałe. Spróbuj Ryba Słodko-Kwaśna, Ryba słodko-kwaśna, oraz Ryba słodko-kwaśna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój halibuta na kawałki wielkości kęsa.
Umieścić w misce i połączyć z sosem sojowym i 1 łyżką mąki.
Odstawić na 30 minut. W międzyczasie rozgrzać olej w głębokiej frytkownicy lub ciężkim rondlu do 375 stopni F (190 stopni C).
Kawałki halibuta smażyć na złoty kolor.
Osuszyć na ręcznikach papierowych; odstawić.
Do sosu, saute zielony pieprz, cebula i ananas na średniej patelni przez 1 minutę. Wymieszaj sok ananasowy, cukier, ketchup, wodę, pozostałe 2 łyżeczki mąki, olej sezamowy i sól do smaku. Gotować aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu.
Podawać, zanurzając smażone kawałki halibuta w sosie, lub polać sosem na rybę.