Ryba Smażona W Sezamie

Ryba Smażona W Sezamie
Sezam smażone ryby może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 468 kalorii, 41g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z Lucjana, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Ryba Z Sezamem, Chrupiąca ryba sezamowa, oraz Sezamowe Paluszki Rybne.

Instrukcje

1
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Mąkę rozprowadzić na kawałku papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Każdy filet lub całą rybę umieścić w mące i dobrze obrać obie strony. Odkurz nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
4
Dodać nasiona sezamu do pozostałej mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Ustaw duży talerz lub talerz.
6
W dużym płytkim pojemniku ubić jajka olejem sezamowym. Każdą rybę lub filet zanurzyć w mieszaninie jajecznej, następnie w mieszance mączno-sezamowej, dobrze ją pokryć i umieścić na talerzu. Gdy wszystkie ryby są pokryte, umieść talerz w lodówce na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia i ustaw go w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
9
Umieść 4 płyty żaroodporne w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
10
Wlać olej z orzeszków ziemnych do dużej ciężkiej patelni lub saute patelni na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Podgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorący, ale nie będzie palił (375). Gdy powierzchnia zaczyna marszczyć, wyjmij rybę z lodówki i umieść na patelni tyle, ile zmieści się bez tłoczenia, strona ciała w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
12
Smażyć rybę 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Przenieś gotowane kawałki na stojak z drutu, aby zachować ciepło podczas gotowania reszty. Podziel rybę między rozgrzane talerze i zalej je gorącym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
14
Dekoruj świeżymi gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
15
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn