Ryba Smażona Po Piwie
Piwo-Bittered smażone ryby może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 326 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 1,21 zł za porcję. Jeśli masz pod ręką ostry sos, sól, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%. Spróbuj Ryba Smażona Po Piwie, Wisconsin Piwo Poobijane Smażone Ryby, oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 3 cali do dużego holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
W międzyczasie posyp rybę solą i pieprzem.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 2 składniki.
Ubij w piwie i ostrym sosie. Zanurz ryby w cieście, pozwalając nadmiar ciasta kapać.
Delikatnie opuść rybę na gorący olej za pomocą szczypiec(aby zapobiec przywieraniu ryb do holenderskiego piekarnika). Smażyć ryby, w 4 partiach, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Umieść smażoną rybę na drucianym stojaku na patelni z galaretką; trzymaj ciepło w piekarniku 200, aż będzie gotowe do podania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.