Ryba Smażona Po Piwie
Ryba smażona w piwie to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 326 kalorii, 25g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz piwo, mąkę, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wisconsin Piwo Poobijane Smażone Ryby, Ryba Dorsz Po Piwie, oraz Ryba Popijana Piwem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 3 cali do dużego holenderskiego piekarnika; podgrzać do 36
W międzyczasie posyp rybę solą i pieprzem.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 2 składniki.
Ubij w piwie i ostrym sosie. Zanurz ryby w cieście, pozwalając nadmiar ciasta kapać.
Delikatnie opuść rybę na gorący olej za pomocą szczypiec(aby zapobiec przywieraniu ryb do holenderskiego piekarnika). Smażyć ryby, w 4 partiach, 2 do 3 minut z każdej strony lub do złotego koloru.
Umieść smażoną rybę na drucianym stojaku na patelni z galaretką; trzymaj ciepło w piekarniku 200, aż będzie gotowe do podania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.