Ryba Smażona W Sezamie

Ryba Smażona W Sezamie
Sezam smażone ryby może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 468 kalorii, 41g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, filety z Lucjana, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 70%. Podobne przepisy to Ryba Z Sezamem, Chrupiąca ryba sezamowa, oraz Sezamowe Paluszki Rybne.

Instrukcje

1
Rybę osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2
Mąkę rozprowadzić na kawałku papieru woskowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Każdy filet lub całą rybę umieścić w mące i dobrze obrać obie strony. Odkurz nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
4
Dodać nasiona sezamu do pozostałej mąki i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
5
Ustaw duży talerz lub talerz.
6
W dużym płytkim pojemniku ubić jajka olejem sezamowym. Każdą rybę lub filet zanurzyć w mieszaninie jajecznej, następnie w mieszance mączno-sezamowej, dobrze ją pokryć i umieścić na talerzu. Gdy wszystkie ryby są pokryte, umieść talerz w lodówce na około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szczypta Białego SezamuSzczypta Białego Sezamu
5 Uncji Posiekanej Szczypiorku5 Uncji Posiekanej Szczypiorku
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
7
Rozgrzej piekarnik do 20
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
8
Umieść stojak z drutu na blasze do pieczenia i ustaw go w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Umieść 4 płyty żaroodporne w piekarniku do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
10
Wlać olej z orzeszków ziemnych do dużej ciężkiej patelni lub saute patelni na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno1 Mała Czerwona Lub Zielona Papryczka Jalapeno
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
11
Podgrzać olej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorący, ale nie będzie palił (375). Gdy powierzchnia zaczyna marszczyć, wyjmij rybę z lodówki i umieść na patelni tyle, ile zmieści się bez tłoczenia, strona ciała w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
12
Smażyć rybę 3 minuty z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
13
Przenieś gotowane kawałki na stojak z drutu, aby zachować ciepło podczas gotowania reszty. Podziel rybę między rozgrzane talerze i zalej je gorącym sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
14
Dekoruj świeżymi gałązkami kolendry, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
15
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn