Ryba popijana piwem z wędzonym majonezem z papryki to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 6G białka, oraz 55 g tłuszczu. Na 2,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać majonez, sól, papryka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Sardynki po piwie z majonezem Wasabi, Piwo-kalmary z majonezem czosnkowo-cytrynowym, oraz Chipsy do squasha z majonezem cytrynowym.
Instrukcje
1
Rozgrzać 2 cale oleju w szerokim 5-do 6-quart ciężki garnek na dużym ogniu, aż zarejestruje 193° na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Garnek
2
Gdy olej się rozgrzewa, mąkę i sól ubijamy w płytkiej misce, a następnie ubijamy piwo (ciasto będzie gęste). Każdy kawałek ryby obłożyć cieście i przełożyć szczypcami do gorącego oleju (wyjąć termometr). Gotować na dużym ogniu, obracając się raz, aż złoty i po prostu gotowane przez, 5 do 6 minut, a następnie przenieść ryby do ręczników papierowych do odsączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Piwo
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Termometr Kuchenny
Szczypce
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
3
Podczas gdy frytki rybne, kapary i paprykę ubić w misce do majonezu.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.