Ryba Pieczona Z Musztardą

Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Musztarda pieczona ryba może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 341 kalorii, 48g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 5,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 524 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać filety rybne, takie jak snapper, creme fraiche, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ryba Pieczona Z Musztardą, Ryba Pieczona Z Musztardą, oraz Pieczona ryba w majonezie i musztardzie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Wyłożyć arkusz papieru pergaminem. (Można również użyć żaroodpornego naczynia do pieczenia.)
Umieść filety rybne od strony skóry na patelni z prześcieradłem.
Obficie posypać solą i pieprzem.
Połączyć creme fraiche, 2 musztardy, szalotki, kapary, 1 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczki pieprzu w małej misce. Polać filety rybne równomiernie sosem, upewniając się, że ryba jest całkowicie przykryta.
Piec przez 10 do 15 minut, w zależności od grubości ryby, aż będzie ledwo zrobione. (Ryba będzie łatwo płatkować się w najgrubszej części po zakończeniu.) Pamiętaj, aby go nie przegotować!
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z sosem z patelni łyżką na górze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
![Loveblock Pinot Gris]()
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.