Ryba pieczona w piecu i frytki ze słodkich ziemniaków
Przepis pieczone w piekarniku ryby i frytki ze słodkich ziemniaków jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym pescatarian opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $6.0 za porcję, dostajesz przystawkę, która służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 50g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz pełnoziarnistą przyprawioną bułkę tartą, filet z dorsza, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 16 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 95% to danie jest super. Spróbuj Pieczone W Piekarniku Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, Pieczone W Piekarniku Frytki Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Pieczone W Piekarniku Frytki Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz ogórek, pomidory, rzymską i cukinię w misce; odstawić.
Przykryć 2 duże blachy do pieczenia folią i pokryć obie sprayem do gotowania. Otwory w słodkie ziemniaki z widelcem; kuchenka mikrofalowa w małym naczyniu kuchenki mikrofalowej, aż pachnące, ale nadal Firma, 2 do 3 minut. Wykończenia końce 1 ziemniaka i pokroić w 1/4-cala-grube frytki.
Frytki przenieść na 1 blachę do pieczenia; płaszcz sprayem do gotowania.
Posypać 1/8 łyżeczki soli, 1/8 łyżeczki papryki i sera.
Piec do złotego i miękkiego, 30 do 35 protokół. (Mikrofalówka pozostałe ziemniaki do bardzo miękkich, 4 do 5 minut. Odstawić do całkowitego ostygnięcia. Owinąć w folię i przechowywać w lodówce na sobotnią zupę ze słodkich ziemniaków.)
Ułożyć białko i bułkę tartą w 2 oddzielnych płytkich miseczkach.
Rybę posypać octem, pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki papryki. Zanurz rybę w jajku, a następnie bułce tartej, aby pokryć.
Umieścić na drugim arkuszu ciastek i pokryć wierzch ryby sprayem do gotowania.
Piec, aż bułka tarta są brązowe i płatki rybne, 12 do 15 protokół. Sałatka z sosem i podawać z rybą i frytkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.