Greckie pieczone ryby mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 2634 kalorii, 205g białka, oraz 171 g tłuszczu każdy. Na 18,4 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, 2 (16 oz) puszki pokruszone pomidory, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 79%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ryba Pieczona Po Grecku, Prosta Ryba Pieczona W Stylu Greckim, oraz Grecka ryba pieczona z cytryną z pomidorami, cukinią i ciecierzycą.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieścić kawałki ryb w metalowej patelni do pieczenia.Doprawić lekko solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Połącz wszystkie pozostałe składniki, z wyjątkiem wina i oliwy z oliwek, doprawić i rozprowadzić na wierzchu ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wlać wino i oliwę z oliwek i piec przez około 35-40 minut, lub do momentu, gdy ryba się płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.