Pieczona ryba może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $9.96 za porcję. Jedna porcja zawiera 1200 kalorii, 71g białka, oraz 80 g tłuszczu. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, bazylia, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Podobne przepisy to Ryba Pieczona W Całości, Ryba Pieczona, oraz Ryba Pieczona W Całości.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 500 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zacznij od przygotowania bazy warzywnej dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Baza
Ryby
3
Rozgrzać 1/3 szklanki oliwy z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Dodać bakłażan, doprawić solą i pieprzem i gotować przez 10 minut, aż po prostu zmięknie. Odstawić na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Bakłażan
5
Dodać cukinię do patelni i gotować w ten sam sposób, aż po prostu miękkie i usunąć na talerz z bakłażanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bakłażan
Cukinia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Dodaj do patelni, rozbite anchois, cebulę, czosnek i koper włoski. Gotować przez 5 do 7 minut, aż karmelizowane następnie dodać pomidory i koncentrat pomidorowy i gotować przez kolejne 5 minut, aż zwiędną. Doprawić solą i pieprzem, dodać płatki czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Sól I Pieprz
Pasta Pomidorowa
Sardele
Pomidor
Koper Włoski
Czosnek
Cebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Połącz wszystkie warzywa razem w dużej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
8
Teraz przygotuj rybę. Pobierz sprzedawcę ryb, aby przygotować kawałek ogona ryby, aby była oczyszczona i pozbawiona kości i gotowa do pracy po powrocie do domu. Zacznij od pionowego punktowania ryb w 4 miejscach, skóra do góry tak, aby kawałki przebijały skórę i odsłaniały miąższ. Przygotować masło złożone bazylii przez siekanie połowy bazylii i mieszanie go z masłem w temperaturze pokojowej, aż dobrze połączone. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sól I Pieprz
Bazylia
Ryby
9
Kawałek ryby doprawiamy solą i pieprzem, a wierzch ryby posmarujemy masłem bazyliowym, a następnie bierzemy całą rybę i przekładamy na tacę do pieczenia i układamy na łóżku z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Warzywa
Ryby
Masło
Bazylia
10
Posypać maślaną rybę mieszaniną okruchów chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Ryby
11
Umieść w gorącym piekarniku i piecz przez 12 do 15 minut na średnio rzadkie, a następnie zakończ pod brojlerem przez 2 minuty, aby chrupiącą skórę. Nie gotuj, w przeciwnym razie ryba będzie sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
12
Aby podawać, porcję ryby wzdłuż znaków punktowych, podawać z gałką warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Ryby
13
Włóż chleb, zioła, czosnek i 1/3 szklanki oliwy z oliwek do robota kuchennego i pulsuj, aż uzyskasz konsystencję grubej bułki tartej. Powinny być żywe zielone z oliwy z oliwek i ziół. Dobrze przyprawić solą i pieprzem i tosty na średnim ogniu w dużej patelni saute, aż chrupiące.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.