Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym

Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym
Ryba owinięta folią w kremowym sosie parmezan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis ma 250 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.57 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jeśli masz filety tilapia, majonez real mayo, parmezan i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Ryba owinięta folią w kremowym sosie Parmezanowym, Grillowany Zawijany Folią Parmezan-Bazylia Mieszanka Warzywna, oraz Ryba w opakowaniu foliowym z sosem chrzanowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Spryskaj 4 duże arkusze folii o dużej wytrzymałości sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić 1 filet rybny na środku każdego arkusza; rozprowadzić majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RybyRyby
MajonezMajonez
4
Top z pozostałych składników; złożyć, aby 4 opakowania.
5
Grill 10 do 12 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn