Ryba Na Łóżku Szpinaku
Ryba na łóżku szpinaku jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 580 kalorii, 62g białka, oraz 36 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szpinak, filety rybne, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Patelnia ryba ze szpinakiem, Fillo Szpinak Placek Rybny, oraz Serowe filety rybne ze szpinakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Filety rybne posypać kminkiem i tymiankiem, doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Dodać trochę oleju i masła na gorącą patelnię i smażyć przez 3-4 minuty z pierwszej strony. Miej pod ręką pokrywkę patelni.Podczas obracania strony odczekać dwie minuty i dodać garści szpinaku na wierzchu ryby, podczas jej jeszcze gotowania i dodać sok z cytryny. Top z pokrywką i niech gotować przez 4 protokół.
Podawać rybę na łóżku ze smażonego szpinaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Rabble Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.