Ryby gotowane na parze z kuskusem to pescatarian danie główne. Jedna porcja zawiera 428 kalorii, 30g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.6 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona kminku, kolendra, przez 2,5 cm kawałek cynamonu i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Ryba z sałatką kuskus przepis (omega 3 i kuskus), Flądra gotowana na parze z warzywnym kuskusem, oraz Przyprawiony Kuskus z grillowanym Halloumi i warzywami gotowanymi na parze dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Kuskus umieścić w misce i przykryć ciepłą wodą. Zmięknie i podwoi rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzać średniej wielkości rondel na małym ogniu, i podsmażyć cebulę, czosnek i posiekane chiles w oleju. W moździerzu wymieszać sól, koper włoski i kminek, kolendrę i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona Kolendry
3 Rdzawe Ziemniaki, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Zaprawy I Tłuczki
3
Dodać do cebuli z masłem, następnie po stopieniu dodać drobno pokrojone łodygi kolendry i kuskus. Zerwać z łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Podgrzać na bardzo małym ogniu i dodać rybę, skórkę do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Skropić oliwą z oliwek, odrobiną soli i pieprzu i wrzucić cytrynę, pokroić na pół. Przykryć wilgotnym papierem tłuszczowym i gotować przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
6
Służyć, posypać liśćmi kolendry i pokrojone chile; wycisnąć połówki cytryny, dollop na niektórych creme fraiche i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme Fraiche
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.