Migdałowa ryba jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 34g białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć margarynę w patyku, możesz podążać za tym daniem głównym z Ooey-Gooey Peanut Butter-Chocolate Brownies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ryba Z Serem, Rosti-placek rybny, oraz Filo-placek rybny dla podobnych receptur.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.